OWNER


 
 
Assalamualaikum.. tak jawap dosa.. huhuhu.. Nama saya ialah Nur Shafiqah Azman.. Korang boleh panggil saya dengan nama gelaran iaitu Ieka.. pendek je . Umur saya 16 tahun (2013) dan dilahirkan pada 4 Januari 1997.. sedih kot dapat tarikh lahir yang macam ni.. tak de siapa yang ingat.. sedihnya.. huhuhu..
saya dahulu bersekolah di SMK Dusun Nanding.. tau tak kat mana sekolah tu?? kalau tau diam2 je kalau tak tau buat2 tau je lah.. dan sekarang saya bersekolah di Kolej Vokasional Slim River di Perak.. saya anak yang ke 3 dari 4 orang adik beradik.. hobi saya pada waktu lapang ialah berblogging, buat novel dan cerpen, baca novel dan komik.. 
Perkara yang saya suka ialah mendengar lagu.. kalau dengar lagu pon ikut mood.. kalau happy dengar lagu rancak.. kalau sedih atau frust dengar lagu yang sedih2.. ikut mood saya kalau nak dengar lagu tu.. tapi lagu pon mestilah dari kalangan lagu lagu Korea.. hehehe.. Selain tu, saya suka makan.. tu memang perkara yang saya paling suka..  dan hobi saya yang paling saya suka adalah bergambar..  selalunya kawan-kawan saya akan jadi model saya..  saya suka sangat pegang kamera..  cuba lah bagi saya kamera.. confirm saya tangkap gambar sampai ke malam.. huhuhu
Perkara yang saya tak suka ialah bila ada orang yang suka mengumpat saya dan kutuk saya dari belakang.. kalau nak kutuk, kutuk lah depan2 jangan lah kutuk belakang2.. bengang gila saya bila orang buat macam tu.. saya kalau saya nak kutuk orang tu saya akan kutuk depan dia je.. kalau boleh nak bercakap kat depan muka dia.. baru puas hati.. 
Ok lah.. penat pulak nak taip panjang2.. cukup lah 2 ye..
                                                       
ni boyfriend saya.. comel tak?? huhuhu.. ok tak de kaitan..
Bye..
Assalamualaikum,
PEACE!! ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }