21 January 2013

selamat tinggal..

assalamualaikum.. dengan dukacitanya saya nak bagitau kat korang yang baca ni.. hari ni saya dah nak masuk asrama.. so saya dah x dapat nak online fb, twitter, n semua akaun2 yang saya dah buka lah.. kpd pemenang GA saya yang belum pm saya lagi..  korang boleh terus mintak hadiah kat sponser.. --->http://www.facebook.com/cabaranskc.. ok??  tu je nak bagitau.. ok r..

bye..
assalamualaikum..

PEACE!! ^_^

14 January 2013

Pemenang GA Ieka..

assalamualaikum..  haaa. ok tepat jam pukul 12 iaitu sekarang lah.. saya dengan rasminya menamatkan 1st Giveaway January 2013.. woohoo!!!  ok kecoh je aku ni.. sorry..  walaupun hanya 17 blogger je yang join GA nie.. tapi saya bersyukur sangat lah sebab ada yang sudi nak join GA pertama saya nie.. TERIMA KASIH diucapkan kepada blogger2 yang sudi join GA saya yang tak seberapa best nie.. sepatutnya GA ni ditamatkan pada 31 January.. tapi saya baru sahaja dapat tawaran masuk asrama.. jadi saya terpaksa cepatkan tarikh tamat GA ni.. ok mari kita teruskan...

blogger yang bertuah adalah... jeng jeng jeng..

TEMPAT PERTAMA *


TEMPAT KEDUA*


TEMPAT KETIGA*


TEMPAT KEEMPAT


TEMPAT KELIMA*


TEMPAT KEENAM*


TEMPAT KETUJUH


TEMPAT KELAPAN*


TEMPAT KESEMBILAN


TEMPAT KESEPULUH*


TAHNIAH KEPADA PEMENANG..!!

pada pemenang2 sila contact saya kat Sakura Asahara dan sertakan

NAMA:
NO TEL:
ALAMAT RUMAH:

sila PM sye sebelum hari jumaat ni..

ok??

BYE..
PEACE!!

09 January 2013

New Year GA by Cik Akma

Assalamualaikum.. petang ni saya nak join satu GA yang  sangat menarik perhatian saya..

klik banner di atas untuk join ya.. ^_^

ermm.. tak tau lah nak komen macam mana tentang Akma Le'Shoppe ni..  saya rasa online shop ni sangat simple tapi saya tengok macam ada benda je yang tak kena.. tapi tak terfikir lah pula.. blog ni nampak kosong mungikn baru buat agaknya.. barang-barang pun tak banyak lagi kn?? saya suka tony moly lip tint tu.. harap2 dapat lah.. saya pernah pakai sekali je.. tu pun cousin saya punya.. tak tau lah dia beli kat mana..

saya nak tudung bawal warna hitam atau purple.. salah satu tu je lah..

saya tag ini dan ini

ok sampai kat sini je lah..
saya nak buat homework ni.. huhuhu

bye..
PEACE!!.

08 January 2013

Peserta GA...

Senarai peserta Giveaway..
pada sesiapa yang nak join boleh pergi di sini..



  1. http://keymekeymoo.blogspot.com/2012/12/1st-giveawayjanuary-2013-by-eika.html
  2. http://bobdjmu.blogspot.com/2012/12/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  3. http://rahsiapoket.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  4. http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  5. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  6. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  7. http://meeraishak.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  8. http://systaahoneebunny.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  9. http://ainnadia2.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  10. http://superawesomecornetto.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  11. http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  12. http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  13. http://www.nurulazieyan.my/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  14. http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  15. http://whenspongebobmeetpatrick.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  16. http://mewithyouu.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
  17. http://softness-self.blogspot.com/2013/01/1st-giveawayjanuary-2013-by-ieka.html
Hope ada lagi lah yang nak join..  terima kasih kepada peserta yang sudi join GA ni.. ^_^

05 January 2013

Pembahagian hadiah..

 Assalamualaiku... kita tak payah sembang banyak2.. kita teruskan je lah ye..
kepada sesiapa yang nak join boleh klik disini. -----> 1st Giveaway: January 2013 by Ieka

PEMBAHAGIAN HADIAH..

PEMENANG PERTAMA

SHAWL
LITTLE DOMO
VOUCHER RM5
REVIEW BLOG.

PEMENANG KEDUA

 TOPUP RM10
LITTLE DOMO
VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KETIGA

TOPUP RM5
VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KEEMPAT

VOUCHER
REVIEW BLOG

PEMENANG KELIMA

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KEENAM

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KETUJUH

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KELAPAN

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KESEMBILAN

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG

PEMENANG KESEPULUH

VOUCHER RM5
REVIEW BLOG


ok tu saja lah dari saya.. kalau ada penambahan saya update semula..

PEACE!!!

01 January 2013

1st GIVEAWAY:JANUARY 2013 by IEKA

assalamualaikum.. hari ni tepat pukul 12 saya akan langsungkan Giveaway pertama saya.. harap-harap dapat sambutan lah..  ok mari kita teruskan..


TAMAT


tu dia!!! tak lawa kan?? huhuhuhu

Syarat-syarat
  • WAJIB warganegara Malaysia, beralamat di Malaysia, mempunyai akaun blog dan facebook..
  • WAJIB follow blog IEKA..
  • buat entry bertajuk 1st GIVEAWAY:JANUARY 2013 by IEKA
  • Letak banner di atas kat entry korang
  • letak link entry kat komen dibawah ni ye.. (ruang chatbox tidak dilayan..) 
  •  klik di sini, sini  (tunggu sampai abis loading tau.)
  • Like, add and folllow sponser..
wat masa ni sponser seorang je.. tapi sponser akan bertambah.. so rajin2 kan lah diri tu untuk jenguk blog ni ya. 
SPONSER:
Like: Emma Michiyo  |  Laila Majnun
Add: Emma Michiyo |  lilly lolly
 follow: Emma Michiyo  | lilly lolly  | Laila Majnun
HADIAH
  • shawl/pashmina (1 pemenang)
  • review blog (10 pemenang) 
  •  little domo (2 pemenang) 
  •  voucher RM5 (10 pemenang) 
  •  topup RM 10/5

TARIKH TUTUP PADA 31 JANUARY 2013..  14 JANUARY 2013

Pemenang dipilih melalui random.org.

PEMBAHAGIAN HADIAH
PARA PESERTA

harap-harap GA ni akan dapat sambutan lah..  ok lah bye2..

HAPPY NEW YEAR!!

PEACE!!!.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }