14 January 2013

Pemenang GA Ieka..

assalamualaikum..  haaa. ok tepat jam pukul 12 iaitu sekarang lah.. saya dengan rasminya menamatkan 1st Giveaway January 2013.. woohoo!!!  ok kecoh je aku ni.. sorry..  walaupun hanya 17 blogger je yang join GA nie.. tapi saya bersyukur sangat lah sebab ada yang sudi nak join GA pertama saya nie.. TERIMA KASIH diucapkan kepada blogger2 yang sudi join GA saya yang tak seberapa best nie.. sepatutnya GA ni ditamatkan pada 31 January.. tapi saya baru sahaja dapat tawaran masuk asrama.. jadi saya terpaksa cepatkan tarikh tamat GA ni.. ok mari kita teruskan...

blogger yang bertuah adalah... jeng jeng jeng..

TEMPAT PERTAMA *


TEMPAT KEDUA*


TEMPAT KETIGA*


TEMPAT KEEMPAT


TEMPAT KELIMA*


TEMPAT KEENAM*


TEMPAT KETUJUH


TEMPAT KELAPAN*


TEMPAT KESEMBILAN


TEMPAT KESEPULUH*


TAHNIAH KEPADA PEMENANG..!!

pada pemenang2 sila contact saya kat Sakura Asahara dan sertakan

NAMA:
NO TEL:
ALAMAT RUMAH:

sila PM sye sebelum hari jumaat ni..

ok??

BYE..
PEACE!!

4 comments:

  1. Alhamdulillah , akhirnya ! Tenkiuu so0o0 muches :)

    ReplyDelete
  2. Nombor 2! ALHAMDULILLAH :D Dah hantar detail.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..no 8..akak dh add frnd kat fb adik..nti akak send maklumat dgn detail ok.. fb akak(Ecah Shaimi)

    ~acc google akak xdpt nk active sbb de prob ngan cookies google ..so,xdpt la nak sign in my blog beberapa ketika ini..sedih T_T taw..trbantut aktiviti berblogging akak..

    Violetungupurple89.blogsport.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }