19 April 2013

Segmen : Gadis Blogger DSLR

assalamualaikum...   dah lama tak update..  berhabuk sudah!!!   hehehe..   poyo je..   hari ni saya nak join segmen lah.   dah lama tak join segmen..   ye lah kan kita tak boleh online lagi dah sbb kita duduk asrama.. hurmm.. :(   hehehe   tak pe lah sekarang dah boleh online kan..  pe lagi..  kita enjoy lah...   hehehe..  ok mari kita teruskan..

klik banner nie kalau nak join..

syarat2nya telahpun saya laksana kan...  hehehe..

nickname: Ieka
warna tudung:  pink
warna baju: purple..

saya tag awak. awak dan awak



ok lah awak2 semua..   saya dah malas nak panjang2 kan entry nie.. hehehe..  

bye..

PEACE..  ^_^

5 comments:

  1. Salam ziarah... Nurrul dari segmen Fizzgraphic juga :)

    http://youismysoul.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  3. hye kite dah follow awk # 206 # ;) jmput singgah

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    j0m LIKE 0N9 SHOP SY

    https://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271

    ReplyDelete
  4. doodle siap

    http://4.bp.blogspot.com/-YuDWB6s73Hc/UX2esRGjqkI/AAAAAAAAWa4/bNEh5_arqZs/s1600/Ieka.png

    ReplyDelete
  5. Jemput join ^_^
    http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-sambil-like.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }