13 November 2012

Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++

hai.. hari ini saya dengan suka hatinya nak join lah segmen yang dibuat oleh ibu.. tgk pada tajuk segmen ni pon dah buat hati saya gembira.. ye lah kan saya nak juga dapat follower yang ramai.. 


syarat syarat..
  • mesti follow blog ibu..
  • like fanpage fb ibu (Sihat itu Menawan)..
  • buat entry segmen:jom up follower sampai 1000++..
  • copy banner dan paste kan kat entry korang..
  • tinggalkan link korang kat komen ibu..


saya harap follower saya akan bertambah bila saya join segmen ni.. k lah bye..

PEACE!!

1 comment:

  1. Salam ziarah. Suka joint GA ya.

    Di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }