30 November 2012

SEGMEN: Blogwalking On December by SANDRA

Assalamualaikum.. terasa rajin pulak hari ini nak join segmen.. 


             *klik banner di atas pada sesiapa yang berminat untuk join segmen ni..*                


Blog ni dibuat pada tahun 2011.. Mula-mula tu payah jugak lah nak mencantikkan blog ni. naik gila jugak lah rasa macam nak campak je laptop ni.. cewah!! tak de lah sampai nak campak 2.. Rasa macam tak nak join je dalam dunia blog ni.. tapi bila banyak yang nak tolong saya dan support saya.. saya pon cuba lah sekali lagi.. dulu blog saya de benda apa-apa pon bosan je tengok blog ni.. saya pon dah naik bosan jugak lah tp bila dah lama-lama saya rasa syok pulak bila dah tau nk edit2 blog ni.. setiap minggu ada je yang saya nak tukar sampai lah sekarang saya asyik tukar2 je.. dan sekarang ni lah hasil edit2 dari saya..walaupun tak cantik tapi saya puas hati jugak lah sebab saya buat dengan sendirinya tanpa bantuan rakan-rakan saya..

dah lah tak payah lah panjang2..  

SELAMAT MALAM!!

PEACE!! ^_^

9 comments:

  1. jemput ke blog dan follow saya :D

    http://nsyammie.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete
  2. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    dr segmen same..
    jenguh2 ar sy :)

    done follow

    ReplyDelete
  3. Hi. Thanks sebab Join segmen ini.
    Saya da follow blog awk ^ ^
    Jom Blogwalking dan baca kisah blog diorang:

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Jom lah join! : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  5. salam jumaat!!
    husna singgah dari segmen yg sama..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini. dari segmen sama..jom lawat blog kamek plak ya! :D

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama..done follow

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete
  8. BW dari segmen yang sama

    happy blogging

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }