05 December 2012

Aziera Adenan's segmen..

Assalamualaikum.. apa khabar? sihat ke? hari ini saya nak join satu segmen dari Aziera Adenan, saya rasa segmen ni mesti pasal diri kita sebab kena buat biodata.. ok lah  tu.. mari kita teruskan..^_^


  1. Nama: Nur Shafiqah Bt Azman
  2. Umur: 15 tahun (2012)
  3. Tarikh lahir: 4 Januari 1997 (kenapalah mak aku beranak kn aku masa awal2 sekolah..? tak pernah pun siapa2 yang ingat hari jadi aku.. huhuhu.. sedihnya)
  4. Sekolah: SMK Dusun Nanding
  5. Hobi: baca novel, komik and melancong 
  6. Bakat lain: tak tau lah bakat lain apa.. tak scan lagi..
  7. Personaliti: saya seorang yang gila korea (tak lah obses sangat).. mungkin garang sikit.. kuat membebel ala-ala mak cik.. suka ketawa macam orang gila (biar nampak muda dari usia bila kita ketawa) 
  8. Warna kegemaran: merah, hitam, putih, ungu dan seangkatan darinya..
  9. Makanan kegemaran: masakan mak saya yang sangat menyelera kan 2
  10. Minuman kegemaran: milo tabur satu!!!
  11. Nombor kegemaran: nombor 1 sebab saya nak kan kejayaan yang terbaik iaitu nombor 1 (apa lah yang aku merepek ni..)
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: bila orang buat saya marah.. 
  13. Mood anda ketika ini: gembira kerana saya baru dapat handphone baru.. hehehe..
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: buat masa ni belum ada mana2 filem lagi yang buat saya menangis..
  15. Harapan masa depan: harapan saya pada masa depan ialah semoga saya berjaya dalam kerjaya dan boleh membahagiakan dan menyenangkan ibu bapa saya.
  16. Nama kawan baik anda: Siti Nur Afiqah a.k.a Fantaghiro golden roses, Nurul Nadiah a.k.a kim sook joo, A'limaton A'liah a.k.a lee choon hee, Labibah a.k.a jang eun kyung, Lydiawati, Humratul Lutfiah, Farahi, Syuhada and Nadhirah (pergghh!! gila penat nak taip)
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: saya masih single.. ^_^
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: saya inginkan kamus besta, laptop sendiri, iphone 5 (kenapa tanya nak tolong belikan ke??)
  19. Haiwan kegemaran: kucing..
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: saya dah melancong banyak tempat tapi satu je yang belum  pergi lagi iaitu Mesir dan Mekah (teringin sangat nak pergi)
  21. Siapakah idola anda: Sepupu saya dan yang paling saya teringin nak jadi sepertinya ialah Nabi Muhammad SAW.
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Air terjun Niagara di Canada
  23. Adakah anda takut pada hantu: takut sikit
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: tak tau lah tak ingat pula..
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: saya akan buat rumah untuk ibu bapa saya..


ok bye..
PEACE!! ^_^

10 comments:

  1. Datang dari segmen yang sama. :D
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  2. mcm best ajerr segmen ni..lucu2 arr jawapan awak..ade pulak yg merepek..hehaa:DD

    ReplyDelete
  3. done follow :)
    dari segmen yg sama http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  4. hai, dari segmen yang sama :) done follow. http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    jemput join segmen terbaru saya :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

    ReplyDelete
  5. hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
    http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  9. Done follow, dari segmen yang sama . Follow back? :)


    http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama :3
    Dah follow... Jangan lupa follow balik ^^

    http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/12/jgn-baca-post-ni.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }