09 December 2012

segmen i follow u,u follow i

assalamualaikum.. malam ni lagi sekali saya nak join satu segmen.. apa yang menariknya tentang segmen ni bagi saya ialah saya bolah up kan follower sye.. huhuhu.. tu pun kalau ada yang sudi nak follow saya lah..


klik banner untuk join..

blogger yang saya tag:
syarat2 telahpun saya laksanakan..

ok lah selamat malam.

PEACE!!! ^_^

5 comments:

  1. done follow u..
    dari segmen yg sama!

    http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i-by-mastura.html

    ReplyDelete
  2. done follow... do follow me back ya :)

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dr segmen yg sama...ayu dah follow awak...ada masa nanti dtg la ke blog ayu pula ye..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    ReplyDelete
  5. follow sini.. dari segmen yg sama..kalau x keberatan follow la saya balik..thanks^^
    nursyazana-officalblog.blogspot.com/2012/12/segmen-i-follow-uu-follow-i.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }