09 December 2012

Segmen:pencarian blogger baru

assalamualaikum.. malam ni saya nak join satu segmen dari Aisyah Humairah..




klik banner untuk join segmen ni..



saya join blog ni pada tahun lepas.. baru je.. follower pon tak ramai..

follower saya semasa join segmen ni baru 51 follower.. sikitnya.. huhuhu..

ok lah harap2 saya dapat lah hadiah tu.. semua syarat telahpun saya laksana kan..

selamat malam..

PEACE!! ^_^

32 comments:

  1. Semoga berjaya. dtg follow sini http://apple-crunchh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai , jemput lawat budak jahat :) -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. main folo2.. :)

    http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. dari segment sama. jom folo & kunjung sy. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yg sama..
    Eira follow sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. follow sini dari http://hatorubisco.blogspot.com

    hope sudi follow back n komen my entry :) glad if u do that :) #81

    ReplyDelete
  8. senarai peserta dah ada !
    JOM BW SEMENTARA TUNGGU SEGMEN TAMAT !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. Hai ! Mailey dari segmen yang sama datang BW + follow awk ! Jum singgah yew http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. salam knjungan kembali disini & selamat bersegmen.. :)
    done follow too.. ^_^

    ReplyDelete
  11. opss comelnya blog ni..hehe follow terus..~<3

    ReplyDelete
  12. salam..dari segmen yg same..BW here.. jemput ke blog sye pulak yea :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. salam blog untuk awak saya follow awak
    sila lah lawat blog saya yang tak seberapa ni
    http://bobdjmu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. bw sini dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. http://nurulainariffin.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    DARI SEGMEN YANG SAMA, MEH LA FOLLOW BLOG SAYA

    ReplyDelete
  16. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  17. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum , terima kasih singgah ^^
    maaf lamabat balas kunjungan sibuk kuliah , moga berjaya.

    ReplyDelete
  19. datang follow group 2, hehe :)
    fell free to visit mine :)

    ReplyDelete
  20. was here n follow sini. salam perkenalan awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  21. datang BW sini dr segmen yang sama. follow blog ini juga.
    jemput datang blog saya
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html
    Oh jgn lupa follow balik yer..
    bersama2lah kita ramaikan follower kita

    p/s saya masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam ukhuwah..dari segmen yg sama..pencarian blogger baru:)..nice blog..done follow..:)

    ReplyDelete
  23. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama..done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  25. Salam ziarah kat sini dari segmen yang sama..jemput datang Blog Santai ya..http://myblogsantai.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Slm kenal kpd empunya blog. Kita dari segment yg sama. Done follow your blog here. Feel free to visit, comment & follow me back, http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html
    TQ^_^

    ReplyDelete
  27. Salam , singgah sini . Dari segmen yg sama , Do follow me i will follow you back :)
    http://capturethestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

    dari segmen y same :)

    done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yg sama..follow dan jadi peminat tegar blog ohsem nih..nak sain pless..hahah...jalan2 blog yana plak..
    http://liyanayani.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  30. BW AND FOLLOW SINI

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  31. Dari segmen yang sama :D. Done follow here. Follow me back? :)

    http://www.hadifahsabri.my/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }