10 December 2012

Segmen 3# Upkan Followers Sempena Holiday

Assalamualaikum.. hari ni sye  nk join satu segmen dari Aida.. saya join ni pon sebab saya nak up kan follower saya.. harap2 korang sudi lah follow saya..


klik banner untuk join.

blogger yang di tag:
ok lah malas nak panjang2.. hope korang sudi lah jadi follower saya..

bye..
PEACE!! ^_^

12 comments:

  1. dri segmen sme http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html . aina follow sini :)

    ReplyDelete
  2. Hi,dari segmen yang sama! Followed :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  3. Hai dari segmen yang sama ! done follow you . hit me back ! http://loveletter99.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  4. Hai dari segmen yang sama ! done follow you . hit me back !
    http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yg sama . dah follow awk . follow saya kalau sudi :)
    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  6. Salam 1 Malaysia.... hai blogger.

    Cik Putih disini. CP ucapkan semoga berjaya dalam segmen nie.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    Feel free to visit my blog.

    ReplyDelete
  7. slm , dari segmen yang sama !
    done to follow + bw + komen blog ini .
    bw + follow me back ? ni link :

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  8. slm , dari segmen yang sama !
    done to follow + bw + komen blog ini .
    bw + follow me back ? ni link :

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  9. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yng sme
    done follow u
    hope follow me back
    http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  11. jom join GA awesemo ni :) http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }