21 December 2012

Tempahan Edit Blog

Assalamualaikum.. Bulan ni saya dah buat dua blog baru untuk blogger baru.. penat jugalah saya nak meng edit blog diorang 2.. banyak benor dimintaknya.. tapi saya just buat simple blog je lah.. yang lain diorang buat sendiri.. pasa sesiapa yang nak buat tempahan boleh lah contact saya kat FB.. nak tengok tak?? jangan gelak tau kalau buruk.. ni semua citarasa diorang.. mari kita usya..

 blog kepunyaan Rezan or dikenali sebagai Arie Dwi Andika.
temanya yang berwarna hitam dan kuning keemasan.
dibuat pada 20.12.2012 (semalam)


blog kepunyaan Ashraf (abang aku)
temanya yang berwarna biru muda dan menggunakan background vintage.
dibuat pada 12.12.2012 

ni lah dia blog yang saya dah buat kan untuk diorang.. tapi tak lah secantik yang korang buat.. kalau nak BW diorang, korang klik je kat gambar tu.. kalau ada sesiapa yang nak saya editkan blog korang bagitau saya ye..  full edit simple blog RM10.. tapi kalau nak yang cantik2 and comel2 tu RM 15.. tak mahal kan?? 

SELAMAT MALAM..
PEACE!! ^_^

1 comment:

  1. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post { -webkit-border-radius: 40px; width: 650px; margin: 0 auto; padding: 0 0 15px; text-align: left; background-color: #FFFFFF; background-image: url(http://i1125.photobucket.com/albums/l597/cotcet96/20070320_313973.gif); border: 1px solid transparent; border-top: 0; }